Iskustva zadovoljnih kupaca


“Već dugi niz godina su mi začepljeni sinusi. Kad sam prvi put zapalio Bio Hopi svijeću, počeo sam normalno disati kroz nos. Bio sam iznenađen i sretan.”

Josip P. - Slatina

“Poštovani, htjela bih pohvaliti svijeće za čišćenje uha biohopi koje su mi pomogle da se riješim začepljenog uha usred nakupljanja cerumena. Jednim tretmanom mi je već bilo bolje, stoga sam se odlučila koristiti i dalje ovaj proizvod i pričati o njemu, te ga preporučiti svojim prijateljima I obitelji.”

Višnja Držanić- Prigorje Brdovećko

“Prije nekoliko godina mom sinu je dijagnosticirana alergijska astma. Propisali su mu korktikosteroide. Međutim, uz pomoć Bio Hopi svijeća i Citrofita već dvije godine ne koristimo lijekove.”

Dragica T. - Rijeka

“Jedan od mojih pacijenata preko 10 godina nije imao osjećaja njuha. Nakon 3 tretmana sa Bio Hopi svijećama (koji uključuje i masažu glave), osjećaj njuha se vratio. Sada pacijent nastavlja terapiju, da spreći mogući gubitak osjećaja njuha u budućnosti”

Damir L. - liječnik

“Svi moji pacijenti su oduševljeni rezultatima tretmana sa tuljcima - jasnoća sluha im se poboljšala, a problemi sa sinusima su nestali. Imamo pacijente, koji redovito koriste svijeće i pričaju drugima o tome, kako su efikasni ovi tretmani!”

Vesna P. - Zagreb

“Već dugo patim od viška ušnog voska, redovito moram ići na ispiranje uha sa vodom. Kada sam konačno isprobao Bio Hopi svijeće, osjetio sam ogromnu razliku. Terapija je bezbolna i opuštajuća. Ako patite od problema sa ušima, isprobajte to - biti ćete zadivljeni!”

Ivan T. - Osjek

“Godinama patim od gluhoće. Počeo sam koristiti tuljce i vidim pozitivni pomak - sluh mi se polako vrača.”

Darko P.- Zagreb